Klank en Zielenzang

Even voorstellen:

Hallo, ik ben Angela van Rooijen, moeder van vier kinderen. Ik woon met mijn gezin in het Friese Gaasterland.
Sinds 2004 geef ik klankbelevingen aan groepen, individuen voor jong en oud. Dit is echt mijn passie. Bijzonder graag speel ik in de natuur, in het bos, een park, aan of op het water. Op deze momenten doet de natuur met ons mee, alle elementen aanwezig.
Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. zielenzang is een vanzelfsprekendheid voor mij. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat.
Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelfhelend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag de (muziek-) sleutel aan!
Een individuele sessie op schip Zena? Vraag naar de mogelijkheden.
Je lichaam, geest en ziel (opnieuw) in balans.

Klank en Zielenzang

Bij een klankbeleving gebruik ik diverse instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijv. de Tibetaanse klankschalen, Indische windchimes, Sjamanen Drum, Afrikaanse duimpiano, Russische RAV, en andere instrumenten. Bij deze klankbelevingen gebruik ik ook intuïtief mijn stem. Zielenzang.
Met de klankbeleving begin ik met een geleide meditatie waarna ik mij afstem op jou en / of de groep. Van hieruit loop ik met aandacht voor een ieder met de instrumenten tussen de gasten door. De klanken vinden hun weg in jouw lichaam en worden doorgaans ervaren als diep ontspannend, energie gevend en helend voor lichaam, geest en ziel. Na de klankbeleving is er ruimte voor samen zijn onder het genot van een bakje thee met lekkers, en een deelronde wanneer je dit fijn vindt.

Klank, Kleur & Geur

In deze individuele sessie die ik ook aanbied, maak ik voorafgaand een encaustic art kaart voor je, die bestaat uit jouw persoonlijke kleuren gebaseerd op je volledige naam. Deze kleuren kunnen je iets te vertellen hebben wat gezien en gehoord mag worden in het moment. Na dit besproken te hebben geef ik je een klanksessie van een half uur. Als afsluiting mag je een aantal geuren ruiken en voelen wat deze met je doen. Je krijgt een flesje met daarin jouw persoonlijke etherische oliën mee naar huis.

Meer info op: https://www.facebook.com/Angelasklanken