Over ons

Even voorstellen: Mariska en Arthur

Het schip Zena is sinds 1995 in ons bezit. Een deel van de boot hebben we geschikt gemaakt als studio voor verschillende activiteiten. Voor de rest is het ons thuis. 

Voordat we de Zena kochten,woonden we 5 jaar lang op een kleine boot. Met maar 1 leefruimte. Geen stromend water, Geen gas, behalve een eenpits- propaangas-kookstelletje. Met 1 stinkende, slecht werkende dieselkachel. Geen douche. Geen wasmachine. Alleen 24 voltstroom. Toen we dit zat waren, wilden we een kasteel. Of een Oosters paleis, vanwege mijn dansen. Het werd een groot schip. Meer dan een drijvende ijzeren bak met de laatste vracht er nog in (varkensvoer) was het niet. 

Na jaren bouwen is dit omgetoverd tot een drijvend oosters paleis met kasteel-elementen.

Als je maar wilt...; ) En nu biedt het plaats aan een heleboel mensen die zich hier komen ontspannen, dingen komen leren of onderwijzen, muziek maken, dansen, mediteren of feesten.

De sfeer is uniek. De studio straalt rust uit. De water energie draagt hieraan bij. Het feit dat je wel door de patrijspoorten en dakramen naar buiten kunt kijken, maar niemand naar binnen kan kijken, garandeert privacy.

Het kleurgebruik, de sfeerverlichting, en natuurlijke materialen die gebruikt zijn voor de betimmering, maken de ruimte warm en gezellig.

Mariska in actie

Mariska danst een Orientaalse dans onder begeleiding van haar ensemble "Al Awady" o.l.v. Arthur

ARTHUR BLAAST MET JOU?

Heb je interesse om met een groepje te komen spelen en heb je een eigen instrument. Meld je dan aan.

Boegbeeld

De Zena krijgt een boegbeeld. Mariska is hier bezig in het ruim van de Zena. Hopelijk hangt het volgend jaar aan de boeg van het schip.

DE ZENA IS ONS HUIS

 

Impressies van onze bezigheden

Een aantal foto's van onze boot op de werf en onze huisdieren.