Mindfulness

‘Mindfulness helpt me er steeds weer aan te herinneren mijn leven te léven in plaats van te verzanden in plannen maken voor de toekomst. Mijn beoefening brengt me een aangename eenvoud en maakt mijn leven tegelijkertijd sprankelender.’

Gratis Mindfulness Kennismakingsessie!

Met Angela Wind op donderdagavond 17 januari om 20.00 uur

Als je last hebt van stress of simpelweg wat meer rust en tevredenheid zou willen ervaren dan kan de officiële MBSR mindfulnesstraining iets voor je betekenen. Na het doen van de training ben je in staat vaker bewuste keuzes te maken in plaats van dat je in gewoontes vast blijft zitten. Dat biedt jou een nieuw perspectief, wat ruimte, rust en uiteindelijk kan het je meer tevredenheid opleveren.

Mijn naam is Angela Wind en ik ben met veel plezier mindfulnesstrainer. Ik bied trainingen namens mijn eigen Windstilte Mindfulness maar ook voor het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Om te kijken of er belangstelling is voor een mindfulnesstraining op en rondom het Borneo-eiland organiseer ik een mindfulness kennismakingssessie in Studio Zena op 17 januari as. om 20.00 uur. Deze duurt ongeveer 40 minuten en is gratis toegankelijk,

Laat je me weten als je komt? Bij minimaal 4 deelnemers gaat de sessie door.

Aanmelden kan via angela@windstilte.nu

Hopelijk tot dan! Heb je vragen? Schroom niet om mij te mailen of te bellen (06-30083942). Groet, Angela Wind

www.windstilte.nu

p.s. Mocht je het leuk vinden een meditatie van mij te horen bezoek dan deze pagina van De Nieuwe Kerk in Amsterdam waar momenteel ‘Het leven van Boeddha de weg naar nu’ te bekijken is.
In deze tentoonstelling is een riante plek voor meditatie ingericht waar je , op vertoon van je toegangsbewijs, gratis kan komen mediteren onder begeleiding. Deze meditaties zijn onderdeel van de audiotour van deze tentoonstelling.